Servere virtuale(vps) sau Cloud computing extrem de rentabil si fara nici un stres

nvme storage only

Iti punem la dispozitie masina virtuala cu sistemul de operare ales de tine in maxim 10 minute. Fara interfete pe care trebuie sa le inveti, fara parole si autentificare in 2 pasi. Fara carduri bancare. Totul este conceput ca tu sa te folosesti de vps ul tau fara alte ganduri.

Ai nevoie ne suport sau de mai multe resurse? Suntem la un whatsapp distanta, sau daca e ceva foarte urgent, la un telefon distanta. Ce va rugam este sa nu se confunde suportul cu ceva ce nu reusiti sa faceti. Desi ne place sa ajutam, scopul suportului este acela de a rezolva ceva ce nu functioneaza asa cum ar trebui.

Retele interne fara expunere la internet? Nici o problema. Scaleaza orizontal cu oricate vps-uri ai nevoie, totul in deplina siguranta. Am mentionat ca spre deosebire de marii provideri, traficul la noi inca nu este contorizat? Cu placere. Kubernetes sau orice altceva ce pare complicat? Predam totul conform cererii, astfel incat atunci cand va logati in serverul dvs virtual, totul sa functioneze fara cusur.