Calculatoare virtuale in cloud a caror resurse raman mereu actuale.

FUNCTIONAM DOAR PE BAZA DE SERVERE DELL EMC 640

Profitati de avantajele unei virtualizari de top. Si daca doriti sa aflati mai multe despre noi, completati email-ul de mai jos.

  Au incredere in noi peste 100+ companii

  HeiOferim cele mai
  accesibilecalculatoare virtuale

  Atat ca pret, cat si ca usurinta de accesare a acestora.

  image

  Ne straduim pe bune sa oferim cel mai bun suport posibil, atat pe parte de calculatoare virtuale, cat si pe parte de servere virtuale.

  image

  cu orice ne propuneti sau doriti. In mod real insa, ambele parti trebuie să aiba de castigat. Celebrul WIN WIN la noi chiar exista.

  image

  Orice cerinta ati avea, ne punem pe treaba imediat. Cativa dintre noi sunt de generatie mai veche. Adica prima oara stim ca trebuie sa muncim, iar mai apoi sa asteptam rezultate.

  SI ERA CAT PE CE SA UITAM SA VA SPUNEM CA IN SERVERE INTRODUCEM DOAR INTEL ENTERPRISE

  DOAR pentru serverele din productie iar daca exista nevoie, putem dovedi cele de mai sus foarte simplu. Doar scrieti un mail in acest sens.

  Oferim transparenta totala.
  Suntem orientati spre clienti si nevoile acestora, pe bune.
  Nu preluam clienti pe banda rulanta. Puteti fi siguri ca va vom oferi timpul şi atentia de care afacerea dumneavoastra are nevoie.

  BACKUP DOAR PE DELL EMC 740

  Vin echipate cu 16 x Samsung PM893 Enterprise, iar in felul acesta avem pana la 30 de Terra de storage/server. Luam foarte in serios siguranta datelor.

  Ultimele noutati

  Dorim sa devenim un partener de incredere pentru toti clientii nostri.

  Ne straduim ca ce am scris mai sus sa nu ramana la stadiul de lozinca. Deci daca ceva la actualul host va nemultumeste, scrieti-ne un mail si intrebati-ne, iar mai mult decat atat, numiti conditiile dumneavoastra de colaborare, pret inclus. O sa raspundem cinstit, daca reusim sau nu sa atingem standardele dumneavoastra.