Calculatoare virtuale in cloud a caror resurse raman mereu actuale.
image
image
image
image
image
image
image

Termeni si Conditii

Vanzator

oncloud.ro – este denumirea website-ului de internet apartinând S.C. VYING CLOUD TECHNOLOGIES S.R.L., persoană juridică de naționalitate română, având sediul social in Deva, Aleea Atelierelor 1, hala 18/A, cu număr de ordine in Registrul Comerțului J20/1131/2022 , și cod unic de înregistrare fiscală 46480705.

Cumparator

Poate fi orice persoana juridica sau orice entitate juridica care are sau obtine acces la continut, isi face un Cont in Site si efectueaza o Comanda, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre oncloud.ro.

POLITICA DE VANZARI

oncloud.ro poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.

Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in lei (RON) si NU includ T.V.A. Nu suntem platitori de T.V.A

In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de RON. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul.
REPETAM: Cele de mai sus se aplica, posibil, in cazul in care NU aveti un card in lei(RON).

Comenzi

Comenzile se fac telefonic si prin intermediul email.

Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii.Consimte de asemenea ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.

Cumparatorul are dreptul  sa renunțe la serviciu, în termen de 30 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta nici un cost. Dupa aceea, poate renunta la serviciu pana la urmatoarea data de emitere a unei noi facturi, fara posibilitatea de a i se rambursa suma platita pentru luna in curs.

Plata, facturarea si punerea la dispozitie a servicilor.

Exista doua modalitati de plata.Cu ordin de plata sau cu cardul.

Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare factura. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.

Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Servicii vandute de oncloud.ro, inclusiv in format electronic, prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator, fara a mai trimite si o factura in format tiparit.

Servicul se pune la dispozitie in modul agreat telefonic, si nu presupune nici un cost pentru Cumparator timp de 30 zile.