Vanzator

 

oncloud.ro este denumirea site-ului de internet apartinand VYING TECHNOLOGIES OU – persoană juridică de naționalitate estoniana , având sediul social in ESTONIA, judet Harju, oras Tallinn, districtul Lasnamae linnaosa, strada Sepapaja tn, numarul 6, cod T.V.A EE101978154, cu număr de ordine in Registrul Comerțului 14073161 si avand adresa de email info@vying.io, la care puteti adresa orice fel de intrebari sau reclamatii.

Cumparator

 

poate fi orice persoana fizica care are varsta peste 16 ani sau persoana juridica sau orice entitate juridica care are sau obtine acces la continut si efectueaza o Comanda, prin orice mijloc de comunicare pus la dispozitie de catre oncloud.ro.

Continut

 

reprezinta:
– toate informatiile de pe Site care pot fi vizitate, vizualizate sau altfel accesate prin utilizarea unui echipament electronic;
– continutul oricarui e-mail trimis Cumparatorilor de catre Vanzator prin mijloace electronice si/sau orice alt mijloc de comunicare disponibil;
– orice informatie comunicata prin orice mijloc de catre un angajat/colaborator al Vanzatorului, Cumparatorului, conform informatiilor de contactare, specificate sau nu de catre acesta;
– informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de Vanzator intr-o anumita perioada;
– informatii legate de Bunurile si/sau Serviciile si/sau tarifele practicate de catre un tert cu care Vanzatorul are incheiate contracte de parteneriat, intr-o anumita perioada;
– date referitoare la Vanzator, sau alte date privilegiate ale acestuia.

POLITICA DE VANZARI ONLINE

 

oncloud.ro poate publica pe Site informatii despre Bunuri si/sau Servicii si/sau promotii practicate de catre acesta intr-o anumita perioada de timp si in limita stocului disponibil.(prin stoc intelegem faptul ca exista posibilitatea sa nu mai avem stoc de timp aferent contractarii unor noi clienti, sau temporar, disponibilitate pe servere.)

 

De asemenea, ne rezervam dreptul de a termina orice relatie comerciala la buna noastra discretie, din motive pe care le vom comunica ulterior, cu preaviz de 7 zile calendaristice(timpul alocat pentru a va putea transfera toate datele de pe serverele noastre)si cu rambursarea catre cumparator a tuturor sumelor necheltuite, imediat ce s-a emis notificarea de incetare.

Toate tarifele aferente Bunurilor si/sau Serviciilor prezentate pe Site sunt exprimate in EURO (EUR) si NU comporta T.V.A.(factura externa fara T.V.A) sau, pentru companiile neplatitoare de T.V.A,  sa priveasca aceste tarife ca fiind finale (factura in lei fara aceasta taxa, de pe S.R.L-ul nostru, de asemenea neplatitor de T.V.A).
In cazul platilor online Vanzatorul nu este/nu poate fi facut responsabil pentru niciun alt cost suplimentar suportat de Cumparator, incluzand dar nelimitandu-se la comisioane de conversie valutara aplicate de catre banca emitenta a cardului acestuia, in cazul in care moneda de emitere a acestuia difera de EUR. Responsabilitatea pentru aceasta actiune o poarta numai Cumparatorul. REPETAM: Cele de mai sus se aplica, posibil, in cazul in care NU aveti un cont in euro(EUR) atasat la card, dar din experienta de pana acum, cardurile VISA si MASTERCARD nu au comisioane in cazul in care se achita cu un card de lei o factura in euro.

Comenzi

 

Cumparatorul poate efectua Comenzi pe Site, prin specificarea Bunurilor si/sau Serviciilor in cadrul formularului de contact, urmand a finaliza Comanda prin efecturarea platii in momentul instalarii/predarii serviciului comandat.
Prin finalizarea Comenzii Cumparatorul consimte ca toate datele furnizate de acesta, necesare procesului de cumparare, sunt corecte, complete si adevarate la data plasarii Comenzii. Consimte de asemenea ca Vanzatorul poate sa il contacteze, prin orice mijloc disponibil / agreat de Vanzator, in orice situatie in care este necesara contactarea Cumparatorului.
Cumparatorul are dreptul sa returneze un Bun sau sa renunțe la un Serviciu, în termen de 14 zile calendaristice, fara invocarea niciunui motiv si fara a suporta alte costuri decât cele de livrare.
Vom considera abuz 3 returnari consecutive ale serviciilor prestate fara ca acestea sa prezinte vreun viciu, si ne rezervam dreptul de a nu mai accepta comenzi ulterioare.
Vanzatorul va putea amana rambursarea sumei aferenta serviciilor refuzate, pana la 7 zile calendaristice.Rambursarea banilor se face doar prin virament bancar, in contul indicat de Cumparator.

 

Plata, facturarea si expedierea produselor

 

Exista doua modalitati de plata. Cu ordin de plata sau cu card bancar direct prin intermediul site-ului.
Pretul, modalitatea de plata si termenul de plata sunt specificate in fiecare Comanda. Vanzatorul va emite catre Cumparator o factura pentru Bunurile si/sau Serviciile livrate, obligatia Cumparatorului fiind sa furnizeze toate informatiile necesare emiterii facturii conform cu legislatia in vigoare.
Vanzatorul va transmite Cumparatorului factura aferenta Comenzii ce contine Bunuri si/sau Servicii vandute de oncloud.ro, exclusiv in format electronic, prin posta electronica, la adresa de e-mail mentionata de Cumparator.
Serviciile se livreaza in intervalul de timp stabilit de comun acord cu Cumparatorul, iar in unele cazuri acestea vor necesita vizitarea sediului Cumparatorului.

Garantii

 

Serviciile vandute de catre oncloud.ro au durata de garantie pe toata perioada colaborarii, Cumparatorul putand solicita interventia Vanzatorului 365 zile pe an.