Calculatoare virtuale in cloud a caror resurse raman mereu actuale.

Intrebari si raspunsuri

Aici incercam sa raspundem la anumite intrebari adresate de-alungul timpului de catre clienti, precum si anumitor situatii repetitive si a caror raspunsuri se uita.

Pentru pc-uri cu Windows accesati urmatorul link

OpenVPN Client Connect For Windows

Pentru laptop-uri cu MacOs

OpenVPN Client Connect For macOS

Pentru tablete si telefoane aplicatiile se instaleaza din Appstore sau Googleplay.

Ulterior instalarii, salvati config vpn ul primit pe mail, pe noul device. Aplicatia stie sa recunoasca singura respectivul fisier.

Daca explicatiile nu sunt suficiente, rugam un mail pe info@oncloud.ro

Accesam sau instalam Microsoft Remote Desktop.

Pe laptopuri cu Windows exista Remote Desktop built-in. Adica exista direct instalat. Pe laptopuri cu Macos, se intaleaza din Appstore. Pe telefoane si tablete se instaleaza din Appstore sau Googleplay.

Ulterior introduceti la numele calculatorului, ip-ul primit, user-ul si parola si folositi pc-ul dumneavoastra virtual pe noul device.

 

Datele dumneavoastra se afla in permanenta pe 2 servere, aflate in datacentere diferite. Sub nici o forma nu se pot pierde.

Dupa ce va predam serviciul si schimbati parola si/sau userul, nu mai are nimeni acces la datele dumneavoastra.

Nu oferim discounturi indiferent de numarul de calculatoare contractate, pentru simplul motiv ca si asa, pretul actual al produsului este mult sub costul real al pietei pe care noi activam. 

Nu se fac contracte de catre noi pentru ca suntem serviciu de tip pay-as-you-go. Adica serviciu cu facturare lunara, la care puteti renunta oricand. Volumul de hartie necesar, si munca efectiva pur si simplu nu se justifica.

Dar, daca doriti un contract cu noi, cu mare placere il dam la studiat, facem modificarile de rigoare si de comun acord, daca este cazul sa modificam ceva, iar ulterior, semnam.

Sau avem posibilitatea sa scriem pe factura ce declaratie legala doriti dumneavoastra.

Aveti proiecte si nu stiti cum sa incepeti?

Dati-ne un email si vom fi mai mult decat bucurosi sa ajutam.

image
image
image
image
image
image