Calculatoare virtuale in cloud a caror resurse raman mereu actuale.
image
image
image
image
image
image
image

Cum lucram cu Saga in cloud

Si cum testam in prima etapa cu Saga instalata

In urma discutiei telefonice stabilim cand sunteti disponil/a pentru a instala vpn-ul. Ulterior instalarii vpn-ului fie testati creand o firma fictiva si inregistrand ori dvs., ori cu ajutorul colegilor(daca sunt mai multe statii),orice document pentru a vedea cum functioneaza reteaua , fie copiem Saga de pe calculatorul dvs., pe statie, si testul va fi facut ca intr o zi normala de lucru, atat individual cat si in retea.

Windows si Saga pe Ipad

Instalam app-urile OpenVpn si Microsoft Remote Desktop din AppStore sau GooglePlay.

Adaugam fisierul config vpn(primit de la noi pe mail astfel incat sa-l puteti avea oriunde doriti sa lucrati) si pornim vpn-ul.

Pornin Microsoft Remote Desktop si configuram calculatorul cu ip-ul primit, user si parola.

Lucram in Windows 10/11 in Saga sau orice altceva se doreste. Ne putem uita pe Netflix daca dorim.

Alt studiu de caz

Societate comerciala cu 3 puncte de desfacere. Fiecare punct de lucru are implementat MarketLine-ul celor de la Saga, pe calculatoare virtuale, si sunt legate direct de contabilitate,prin intermediul Saga fireste, care este externalizata. Un al patrulea calculator virtual legat tot de calculatorul central al firmei de contabilitate, opereaza pe baza de user si parola doar in societatea respectiva, si astfel se poate vedea in timp real ce anume se intampla in toate punctele de lucru precum si ce anume se opereaza in societatea respectiva. 

De ce sa ne alegeti pe noi.

Pai in primul rand pentru simplul motiv ca nu punem pe farfurie mai mult decat putem manca. Asta inseamna ca suportul va fi mereu suport iar instalarile si training-urile vor fi mereu asa cum trebuie, adica facute cu timp astfel incat sa ne asiguram ca ati inteles tot ce se intampla.

Si mereu vom raspunde la orice intrebari ne veti adresa, cu rabdare si timp.

24/7/365 VIA TELEFON SAU WHATSAPP. PE BUNE SI GARANTAT.

Nu exista contracte decat daca doriti dumneavoastra unul. Plata se face lunar si se poate renunta oricand doriti. Fara nici un fel de problema, ajutam daca e necesar la mutarea din cloud in offline.

Pe tot parcusul colaborarii veti benefia de o flexibilitate maxima din partea noastra. Fie ca e vorba de termen de plata, sau orice altceva.

400 +
Calculatoare virtuale
100 +
Clienti multumiti
2
Tari
1
Incident major 2016-2023

Dati-ne voie sa va ajutam sa duceti afacerea in sus.

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Nume si prenume
Email apoi reconfirmati email
image

Timisoara office

Giroc,Timis 27A

image

Deva office

Aleea Atelierelor 1, hala 18/A

image

Email

info@oncloud.ro
info@vying.io

image

Telefonati

0744544744
0743555593