Desktop as a service, Saga cloud, Winmentor cloud, Revisal cloud, Wordpress hosting, Creare website, Magazine online pe Wordpress sau Magento, Virtualizare Windows | wordpress

Ce este wordpress-ul si cum ar trebui tratat?

La un nivel puțin mai tehnic, WordPress este un sistem de gestionare a conținutului, open-source, licențiat sub GPLv2, ceea ce înseamnă că oricine poate folosi sau modifica software-ul WordPress gratuit. Un sistem de management al conținutului este practic un instrument care facilitează gestionarea aspectelor importante ale site-ului dvs. web – cum ar fi conținutul – fără a fi nevoie să știți nimic despre programare.

Rezultatul final este că WordPress face construirea unui site web accesibilă oricui – chiar și persoanelor care nu sunt dezvoltatori.

Ce recomandam noi? Cat mai putine spre deloc plugin-uri(module) iar WP-ul sa fie instalat direct pe sistem de operare gen Ubuntu. Daca se reuseste asta, WordPress devine cel mai bun mod de a construi un site web. 

Daca se merge pe varianta cu Cpanel, administrat corect, putem spune ca e un mod bun de a construi un website, iar daca la cpanel adaugam si plugin-uri cu nemiluita, mai ales din acelea gratuite, atunci deja totul devine mediocru si periculos pentru ca multe dintre acestea contin brese majore de securitate.

Incheiem aici, pentru ca nu e un articol de blog(urmeaza unul pentru ca e necesar), oferindu-va doar primele 2 variante de wordpress. Cel instalat direct pe un vps si cel cu cpanel inclus.

 

Pentru varianta instalata direct pe un vps, va rugam sa ne scrieti, pentru ca e imposibil sa oferim o cotatie de pret exacta. Trebuie sa stim mai multe detalii pentru a oferta un vps care sa se potriveasca exact nevoilor dvs.