Hosting pe servere Dell R640 echipate cu nvme-ssd Samsung PM9A3

Am decis, in pofida situatiei economice incerte, sa aducem in Romania ultimul tip de storage aparut pe piata, oferit de compania Samsung, si anume nvme-ssd PM9A3. Cititi mai multe despre acest tip de nvme aici. Ce ofera acestea in plus?

Pai in primul rand standardul PCIe utilizeaza patru benzi de comunicare pentru dispozitivele de stocare, rezultind un schimb de date de patru ori mai rapid decit o conexiune SATA, care are o singura banda. De aici rezulta viteze de scriere si citire exponential mai mari, si, deci, si felul cum interactionati cu website-ul se schimba dramatic, in bine.

In al doilea rand, vitezele de scriere si citire la acest specific tip de nvme, sunt de 4 ori mai mari fata de generatia trecuta, si pot ajunge la 200.000 de operații de intrare/ieșire pe secundă pentru scriere, si de pana la 1.000.000, la citire.

Incheiem acest mic info cu precizarea ca la data scrierii acestui post, toti clientii existenti au fost deja migrati pe noile servere, iar cei noi, anul acesta, vor beneficia de 6 luni gazduire gratuita.