Google Workspace sau Microsoft 365?

Cresteti productivitatea cu Microsoft Teams sau Google Workdspace, toate într-un singur loc.

Planurile Google Workspace ofera un e-mail personalizat pentru afacerea dvs. si includ instrumente de colaborare precum Gmail, Calendar, Meet, Chat, Drive, Documente, Foi de calcul, Prezentari, Formulare si Site-uri.

Microsoft 365 ofera la randul lui e-mail personalizat pentru afacerea dvs. si include instrumente de colaborare precum Teams, Word, Excel, PowerPoint si multe altele.

Ce oferim noi in ambele cazuri si de ce?

Pai in primul rand va ajutam sa alegeti intre cele 2 functie de nevoile dumneavoastra. Daca doriti o comparatie in avans intre cele 2, apasati aici. Apoi ne ocupam de implementarea tuturor functionalitatilor acestora. Migram toate datele in cloudurile respective, apoi incepem un training cu fiecare dintre colegii care folosesc aplicatiile respective. 

Facem asta pentru ca la un moment dat am asistat la o implementare de office 365(prima denumire a respectivului serviciu) si nu numai ca am vazut asistenta zero din partea respectivului partener Microsoft, dar si reinnoirea serviciului a fost problematica, iar intr-un final respectiva companie a fost nevoita sa cumpere direct de pe site ul oficial continuarea licientelor respective. Iar trainning-urile oficiale au fost si sunt prohibitive ca si costuri.

Mai mult decat atat, am avut la un moment dat cateva cereri pentru astfel de implementari, fara sa oferim serviciul acesta oficial, si de atunci am decis sa si oficializam.

Va rugam sa retineti ca nu suntem in nici un fel asociati cu nici una dintre companiile Google sau Microsoft. Nu suntem parteneri si nu primim nici un fel de comision pentru vanzarea respectivelor servicii.

Le oferim ca si implementare si suport pentru ca le cunoastem, folosim si pentru ca merita. De fapt, din punctul nostru de vedere, Microsoft 365 este singurl produs laudabil al acestora.