Folosirea ecosistemelor Google Workspace sau Microsoft 365

Daca va intrebati ce implica folosirea acestor ecosisteme pentru societatea dumneavoastra vom incerca in cele de mai jos sa explicam.

calendar

Planificarea video conferintelor cu un numar nelimitat de utilizatori.

calendar

Un singur loc pentru toate documentele, email-urile, calendarele si planificatoarele firmei pe care toti angajatii le pot vedea/edita in functie de nivelul de permisiuni acordat.

calendar

Reducerea timpilor de lucru prin faptul ca doua sau mai multe persoane pot edita/colabora in cadrul aceluiasi document si zero risc de pierdere a oricarui document sau email important.

Care sunt diferentele intre Google Workspace si Microsoft 365?

G Suite și Office 365 au multe în comun. Ambele se bazează pe abonament, percepând taxe/utilizator în fiecare lună, în diferite niveluri, în funcție de capabilitățile pe care clienții lor le caută si ofera posibilitatea de a folosi propiul domeniu(numele@afacereata.ro). Deși G Suite este bazat pe web, are capacitatea de a funcționa și offline. Și în timp ce Office 365 se bazează pe software instalat, oferă și versiuni web (mai puțin puternice) ale aplicațiilor sale. Ambele funcționează bine cu o gamă largă de dispozitive. Deoarece este bazat pe web, G Suite funcționează în majoritatea browserelor pe orice sistem de operare, iar Google oferă, de asemenea, aplicații pentru Android și iOS. Microsoft furnizează aplicații client Office pentru Windows, macOS, iOS și Android, iar aplicațiile sale bazate pe web funcționează în toate browserele.

Suitele oferă, de asemenea, aceleași aplicații de bază de bază. Fiecare are programe de procesare a textului, foi de calcul, prezentare, e-mail, calendar și contacte, împreună cu software de videoconferință, mesagerie și luare de note. Fiecare are un spațiu de stocare în cloud asociat. Dar acele aplicații individuale sunt destul de diferite de la o suită la alta, la fel ca și instrumentele de management pentru îngrijirea lor într-un mediu de afaceri. Și ambele oferă, de asemenea, o mulțime de instrumente suplimentare. Prin urmare, poate fi extrem de dificil să decizi ce suită este mai bună pentru afacerea ta.

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati, iar in functie de cat de complexe sunt procesele dvs interne va vom putea ajuta in a lua decizia finala intre cele 2 platforme.