Gazduire web in Romania

Ce oferim in plus? De ce ne-ati alege pe noi? Probabil ca piata de hosting, sau gazduire web cum se mai numeste, din Romania, nu a fost nicicand mai aglomerata, iar oferta nu a fost nicicand mai diversificata. Iar acest fapt este unul foarte bun pentru clienti. Concurenta nu face decat bine, atat furnizorilor cat si clientilor.

Revenind la intrebari. Pai in primul rand oferim un e-mail de calitate care mereu va ajunge in inboxul marilor provideri gen Gmail, Yahoo, Hotmail, Outlook samd. De ce spunem asta?

smtp email test

In imaginea de mai sus(analiza a serverului de email oferit de noi) se vede totul cu verde. Iar in imaginea de mai jos, sunt cateva semnalizate cu galben. Din pacate, am analizat aproape toata piata de hosting din Romania iar problemele sunt identice. Doar pentru ca clientii nu stiu, si mai ales nu stiu ce sa ceara de la providerul lor de hosting.

smtp email test

Datorita problemelor din imaginea de mai sus a aparut si expresia “Nu uitati sa va verificati si folderul Spam!” Sau si datorita lor pentru ca nu sunt singurele. Va suna cunoscut?

Tot pe aceasta cale va anuntam ca oferim gratuit analiza de mai sus. Sunati sau scrieti si se intampla!

Mergem mai departe cu raspunsurile la cele 2 intrebari.

Un alt motiv bun pentru care puteti sa ne alegeti pe noi este acela ca nu practicam hosting-ul de tip interfata. Totul se desfasoara la nivel personal. Stiti cu cine vorbiti si mai ales stiti cine rezolva problemele indiferent de tipul acestora. Fireste ca oferim ulterior si cont de CPANEL, daca mai aveti nevoie de acesta, de unde sunteti in controlul siteului dvs, 100%. Dar la ce ne referim mai sus este faptul ca nu trebuie sa va faceti un cont la noi ca sa beneficiati de hosting. Ci doar sa ne dati un telefon si sa discutati cu noi despre ce nevoi ar fi. De restul ne ocupam noi, inclusiv de migrare, daca este cazul. Gratuit, normal.

Ultimul motiv din acest post, pentru ca altfel ne lungim, este cel al calitatii hardware. Folosim doar ultima generatie de severe Dell, cu ultima generatie de Samsung ssd-nvme. Deci totul este pregatit ca site ul dvs sa zboare, indiferent din ce browser este accesat, sau de pe ce device.

Multumim pentru lectura