Desktop as a service, Saga cloud, Winmentor cloud, Revisal cloud, Wordpress hosting, Creare website, Magazine online pe Wordpress sau Magento, Virtualizare Windows | Despre noi

FOLOSIM DOAR SERVERE DELL

DE ULTIMA GENERATIE

COLOCATE IN DATACENTERE* CU TRADITIE

Si Intel datacenter ssd enterprise edition, pentru storage.

Putem dovedii cele de mai sus cu service tag-urile de la servere si/sau vizite in datacentul principal LiveHosting**. Chiar nu sunt doar povestiri de pe internet.

*LiveHosting datacenter

  Primetelecom datacenter

**Vizitele in datacenter-ul LiveHosting se programeaza in prealabil si trebuie sa fiti client platitor de cel putin 3 luni. Nu poate oricine sa intre deoarece, pe langa faptul ca este o locatie securizata, fiecare deschidere de usa comporta patrunderea de particule de praf, lucru pe care dorim sa-l evitam cu strasnicie.

Nu luam mai multi clienti decat putem duce

De aceea putem oferii mereu suport telefonic si via whatsapp sau via anydesk direct pe calculatorul dvs, daca este cazul.

Tratam toti clientii la fel

De aceea vom avea mereu un singur tip de hardware pentru toata lumea si nu vom face niciodata nici un alt tip de diferente.

NU AVEM CELE MAI MICI PRETURI DE PE PIATA

Si  nici nu le vom avea vreodata pentru ca noi consideram ca nu exista posibilitatea ca ceva de calitate sa existe la preturi mici. Nu vom intra niciodata intr-o competitie bazata pe preturi.