Desktop as a service, Saga cloud, Winmentor cloud, Revisal cloud, Wordpress hosting, Creare website, Magazine online pe Wordpress sau Magento, Virtualizare Windows | Contabilitate si resurse umane in cloud
Contabilitate si resurse umane in cloud
Calculatoare in cloud a caror resurse raman mereu actuale. Website-ri cu magazine online ce ruleaza pe servere de ultima generatie. Lucrati in cloud cu oncloud!
Cloud,Saga,Revisal,DesktopAsAService,Winmentor,Wordpress,Hosting,NodeJs
1602
page-template-default,page,page-id-1602,bridge-core-3.0.2,qodef-qi--no-touch,qi-addons-for-elementor-1.5.4,, vertical_menu_transparency vertical_menu_transparency_on,qode_grid_1400,qode-content-sidebar-responsive,transparent_content,qode-overridden-elementors-fonts,qode_disabled_responsive_button_padding_change,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-28.8,qode-theme-bridge,disabled_footer_bottom,wpb-js-composer js-comp-ver-6.9.0,vc_responsive,elementor-default,elementor-kit-7,elementor-page elementor-page-1602

Contabilitate si resurse umane in cloud

Usor de folosit

Usor de folosit

Oricate persoane pot accesa programul, de oriunde si de pe orice dispozitiv, ca si cand ar fi la birou in reteaua locala.
Pentru ca va punem la dispozitie vpn-uri care pot fi instalate cu cateva click uri pe orice device aveti la dispozitie.

Sigur

Sigur

Orice virus/tip de ransomware sau probleme tehnice, nu va mai impacteaza deloc.

Mereu la indemana

Mereu la indemana

Calculatorul principal, ce se afla in cloud, poate fi accesat direct pentru stocarea oricaror date, nu numai a programului de contabilitate.

WHATSAPP

d