Contabilitate in cloud. Si resurse umane, firste.

Folosirea infrastructurii de cloud pentru programele de contabilitate(SAGA, WINMENTOR, etc) sau resurse umane(REVISAL)

Daca va intrebati ce implica folosirea acestui tip de set up pentru societatea dumneavoastra, vom incerca in cele de mai jos sa explicam.

Se copiaza, de catre noi, continutul programului Saga de pe calculatorul unde lucrati acum, pe pe noul dvs pc din cloud. Apoi se intaleaza vpn-uri pe toate dispozitivele(telefon, tableta, laptop) de pe care doriti sa accesati Saga, pentru ca fiecare utilizator primeste un calculator cu Windows si Saga instalate, accesibile de oriunde si de pe orice device. Spre exemplu, daca sunteti 5 colegi in birou(toti primesc pc-uri individuale), fiecare poate sa-si  acceseze calculatorul de pe un numar nelimitat de device-uri, pentru a lucra in Saga sau in orice alt program. Ulterior conectam vpn-ul si verificam sa fie totul functional. Va aratam cei doi pasi necesari conectarii, ne asiguram ca ati inteles si va predam serviciul. Si la fel se procedeaza si pentru Winmentor, Revisal sau orice alt program. Da, e asa de simplu.

Mai multe detalii si poze insotitoare gasiti pe blogul nostru apasand aici.

Usor de folosit. Si foarte rapid.

Oricate persoane pot accesa programul, de oriunde si de pe orice dispozitiv, ca si cand ar fi la birou in reteaua locala.
Pentru ca va punem la dispozitie vpn-uri care pot fi instalate cu cateva click uri pe orice device aveti la dispozitie.

Sigur si eficient

Orice virus/tip de ransomware sau probleme tehnice, nu va mai impacteaza deloc. Si daca se intampla, suportul este aproape instant. In caz ca nu se poate remedia, stergem calculatorul respectiv si i dam drumul celui de ieri sau alaltaieri(functie de cate zile de backup am decis impreuna sa tinem). Si depasim si situtia respectiva, foarte usor.

Mereu la indemana

Calculatoarele  pot fi accesat direct pentru stocarea oricaror date, nu numai a programului de contabilitate. In limita spatiului de stocare decis de comun acord la inceput.
Iar suportul este disponibil via whatsapp sau telefon, 365 zile pe an, 24 de ore pe zi. Pentru ca lucram cand lucrezi si tu.

Cum ne comparam cu noul serviciu Saga web?

Tinand cont ca noi va oferim un calculator in cloud ce include si Saga, comparatia nu-si are locul, insa dupa ce vor publica preturile oficiale pe site, vom scrie un articol pe blog in care vom explica totul cu lux de amanunt.